Zomer, herfst & winter vaarten

Seizoen 2024

Salonboot de "Orient" vaart in Den Haag en richting Delft of Leidschendam-Voorburg. In verband met groot onderhoud dit voorjaar tot eind mei ! Daarna kunnen wij andere overdekte schepen inzetten.

Koningsdag, 27 april 2024

Er zijn feestelijke boottochten tijdens Koningsdag.
De Salonboot de "Orient" vaart op Koningsdag vanaf
de Dunne Bierkade in Den Haag, zie voor meer informatie onze
Koningsdag pagina :
https://www.haagsekoningsdag.nl/.

Salonboot steiger

Varen om het Centrum van Den Haag en richting Scheveningen

(Groothertoginnelaan)

Op maandag t/m vrijdag is het, tussen 11.00 en 15.00 uur, mogelijk om van Dunne Bierkade richting Noordwal of Groothertoginnelaan te varen. Vijf bijzondere bruggen worden voor u geopend. Een Basculebrug, een Hefbrug, Ophaalbruggen en een klassieke Draaibrug uit 1885.

Aanlegplaats "Torenstsraat" bij de Noordwal is dichtbij het Hofkwartier met de gezellige Prinsestraat. Ook het Noordeinde, Vredespaleis en IJssalon Florencia zijn niet ver weg. Een unieke boottocht die sinds 1968 niet meer mogelijk was.

Indien u naar de Groothertoginnelaan vaart kunt u overstappen op tram 11 en naar de Haven van Scheveningen of het strand. Er is in Den Haag geen tram of bus die dichter bij het strand stopt dan lijn 11.

Natuurlijk kunt u ook terug naar de Dunne Bierkade.

De (groeps) prijs is 199 euro voor een uur varen en 50 euro voor ieder extra half uur.

Voor meer informatie kunt u ons een e-mail sturen (info@salonbootdenhaag.nl) of bellen naar 06 1985 32 80.

Er komen ook vaarten waarvoor u zich individueel kunt inschrijven. Daarover meer informatie eind januari 2024 op deze pagina.