Rondvaart Wijnproeverij

De bekende Varende Wijnproeverij


U wordt welkom geheten aan boord door onze sommelier. Standaard proeft u een mousserende wijn zoals Prosecco en daarna een combinatie van 5 wijnen. De keuze van de wijnen is afhankelijk van het seizoen. Bij de Varende Wijnproeverij worden stokbrood, kaas en olijven geserveerd.

Varende Wijnproeverij met sommelier


Zoals u van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft mag verwachten is alles mogelijk. In overleg kan er bijvoorbeeld alleen rosé geproefd worden of organiseren wij graag een exclusieve Champagne of port-proeverij.

De antieke Salonboot is overdekt, verwarmd en sfeervol verlicht, zodat u ook tijdens herfst en winter kunt genieten van een comfortabele rondvaart.

Extra romantische afvaart Rondvaart Wijnproeverij Valentijnsdag op basis van losse kaartverkoop op vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
Klik hier en reserveer nu

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum & tijdstip
Route Afhankelijk van de door u te kiezen op- en afstaplocatie
Op- en afstaplocaties Verschillende locaties in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk, enkele reis mogelijk
Klik voor prijzen & aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Oriënt

6 - 12 personen
Entertainer/Woepster
max. 25 personen
Avonturier
max. 35 personen
Vrijbuiter
max. 55 personen
Staat het aantal personen binnen uw gezelschap hier niet bij? Gebruik dan de online keuzehulp om de mogelijkheden te bekijken voor uw gezelschap
Tijdens de rondvaart vertelt onze sommelier stapsgewijs hoe u wijn het beste kan proeven. Met deze basiskennis wordt het een stuk eenvoudiger om uw favoriete wijn te vinden

Naast privé rondvaarten Wijnproeverij organiseren wij ook rondvaarten Wijnproeverij op de antieke salonboot Oriënt op basis van losse kaartverkoop.

De volgende afvaart van de Rondvaart Wijnproeverij op basis van losse kaartverkoop vindt plaats op vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)

!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.
Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt vanuit het centrum van Den Haag, Delft en Voorburg.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!

Een voortvarend kado

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt de mogelijkheid om diverse cadeaubonnen of waardebonnen te bestellen voor rondvaarten.

!
!