Rondvaart Borrel

Iets te vieren met familie, vrienden of collega's?


Tijdens de rondvaart van de antieke Salonboot Oriënt kunt u gebruik maken van de open bar met vrij gebruik van huiswijnen, port, bier en frisdranken. Het is ook mogelijk een boottocht door Delft te maken met de antieke Salonboot Oriënt en de grachten van Delft te verkennen.

Informeel en ongedwongen borrelen


Graag informeren wij u in onze offerte over onze aanvullende mogelijkheden voor catering aan boord van de antieke salonboot Oriënt van borrelgarnituren tot kaasplanken. De borrelboot is ook ideaal voor de vrijdagmiddagborrel!

De antieke salonboot is overdekt, verwarmd en sfeervol verlicht, zodat u ook tijdens herfst en winter kunt genieten van een comfortabele rondvaart.

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum & tijdstip
Route Afhankelijk van de door u te kiezen op- en afstaplocatie
Op- en afstaplocaties Verschillende locaties in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk, enkele reis mogelijk
Klik voor prijzen & aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Oriënt

2 - 12 personen
Entertainer/Woepster
max. 25 personen
Avonturier
max. 35 personen
Vrijbuiter
max. 55 personen
Staat het aantal personen binnen uw gezelschap hier niet bij? Gebruik dan de online keuzehulp om de mogelijkheden te bekijken voor uw gezelschap
Tijdens de rondvaart met de borrelboot kunt u gebruik maken van de open bar met een assortie van huiswijnen, port, bier en frisdranken. Het is ook mogelijk een boottocht door Delft met de borrelboot te maken en de grachten van Delft te verkennen
!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.
Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt vanuit het centrum van Den Haag, Delft en Voorburg.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!

Last Minutes

Last minute rondvaart Den Haag
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft heeft soms nog enkele mogelijkheden voor rondvaarten op basis van kaartverkoop of privé rondvaarten met korting beschikbaar.

!
!