Rondvaart Salonboot De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten

Uw huwelijksdag in goede handen

Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden. Wij bieden u de mogelijkheid om een ambtenaar van de burgerlijke stand van de Gemeente Voorschoten aanwezig te laten zijn om uw huwelijksplechtigheid op onze locatie te laten voltrekken.

Graag staan wij u persoonlijk te woord over de vele opties en diverse arrangementen zoals receptie-, diner- en intiem feestarrangement.

Met de antieke Salonboot Oriënt bereikt u restaurant De Knip op een bijzondere manier, terwijl uw gasten u staan op te wachten op de kade.

Website: www.restaurantdeknip.nl

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk
Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.
!

Brasserie De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg
Brasserie De Koepel is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg met mogelijkheden voor receptie, borrel, high tea, feest en diner.
!

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de gracht Den Haag
Trouwen aan de Haagse grachten: niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!

De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden
De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.
!