Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert rondvaarten op overdekte antieke salonboten en rondvaartboten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg: maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service staan centraal bij onze dienstverlening.

Rondvaarten op maat:
Varen, genieten & beleven

Wij heten u graag welkom aan boord


Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert rondvaarten op overdekte antieke salonboten en rondvaartboten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg: maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service staan centraal bij onze dienstverlening.

Het team van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft bestaat uit 12 medewerkers, die elk met enthousiasme vanuit hun professionele ervaring op gebieden als toerisme, hospitaliteit en horeca de rondvaarten met de grootste zorg inplannen en uitvoeren.

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft introduceerde in 2009 als eerste Haagse rondvaartorganisatie mogelijkheden voor Varende High Tea's, Wijnproeverijen, diners met privé Chef en tal van andere arrangementen aan boord van onze schepen.

Daarnaast brachten wij in Den Haag in 2010 als eerste een officieel Varend Monument® als rondvaartboot in de vaart.

In samenwerking met de gemeente Den Haag organiseerden wij in 2012 als eerste de mogelijkheid tot overdekte rondvaarten door de Haagse grachten. In 2015 brachten wij een unieke replica van een trekschuit in de vaart.

In 2017 lanceerden wij opnieuw een onderscheidend concept aan boord van de Tromp: overnachten op een antieke salonboot in het centrum van Delft en sinds 2019 de mogelijkheid om ook per antieke salonboot de grachten van de Delftse binnenstad te verkennen.

Juist omdat wij werken vanuit onze eigen kracht, kunnen wij ons tot in detail blijven(d) onderscheiden.

Zelfstandig, onafhankelijk & onderscheidend


Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft werkt volledig zelfstandig zonder enige financiële ondersteuning vanuit gemeenten of provincie.

Onze organisatie bewijst opnieuw tijdens haar 11e seizoen te voorzien in de behoefte aan een zelfstandige en niet-gesubsidieerde rondvaartorganisatie in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Delft.

Met trots mogen wij ons al ruim 10 jaar de Haagse rondvaartorganisatie met de meeste mogelijkheden noemen!

Wij zijn van mening dat geen enkele privé rondvaart hetzelfde mag zijn, elk gezelschap is immers uniek. Vanaf het eerste moment van uw informatieaanvraag maakt u kennis met een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Hij/zij zal alles in het werk stellen om uw wensen om te zetten in mogelijkheden en staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Onze gasten komen regelmatig terug aan boord van de antieke Salonboot Oriënt of Tromp vanwege de gastvrijheid, de informele sfeer, de kwaliteit van catering aan boord of de unieke uitstraling van onze schepen.

Hoe mogen wij u van dienst zijn?

Veel informatie over prijzen, locaties en mogelijkheden kunt u online op onze website vinden.

Voer hieronder kort met steekwoorden uw vraag in of maak gebruik van het keuzemenu:Keuzemenu

► Hulp bij het maken van een keuze (online keuzehulp)
Bekijk alle mogelijkheden op basis van de samenstelling van uw gezelschap

► Bekijk antwoorden op veel gestelde vragen (FAQ)

Privé rondvaarten op maat

Meer informatie, locaties, prijzen & beschikbaarheid aanvragen

Rondvaarten op basis van losse kaartverkoop

Meer informatie, vaardata & online reserveren

► Telefonisch contact, terugbel-service & email

► Kado- & Waardebonnen

► Download Folder 2019!
!