RestaurantExpress

Varen naar gerespecteerde restaurants in de regio


U wordt gastvrij ontvangen aan boord door uw schipper. Tijdens de vaart kunt u aan boord genieten van een goed glas wijn. Een enkele reis of retourvaart behoren tot de mogelijkheden.

De antieke salonboot is overdekt, verwarmd en 's avonds sfeervol verlicht, waardoor u het hele jaar door bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

De vaarroute is afhankelijk van de door u gekozen op- en afstaplocatie.

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum en tijdstip
Route Afhankelijk van de door u te kiezen op- en afstaplocatie
Op- en afstaplocaties Verschillende locaties in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk, enkele reis mogelijk Meer informatie

Onderstaand treft u bereikbare restaurants aan in de regio.

Wij vragen u zelf een reservering te maken bij het restaurant naar uw keuze.

!

Aan de Zweth Schipluiden

Aan de Zweth Schipluiden

Bij Joris eten is genieten in optima forma: smaakvolle seizoensgerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediënten met liefde voor de natuurlijke omstandigheden.

!

Central Park by Ron Blaauw Voorburg

Central Park Jeroen Blaauw Voorburg

Central Park by Ron Blaauw is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park.

!

De Koepel Voorburg

Koepel Voorburg

U kunt in "De Koepel" genieten bij kaarslicht van a la carte gerechten of van het het 3- of 4 gangen "Koepelmenu" welke bijna dagelijks worden gewisseld.

!

Capriole Cafe Den Haag

Restaurant Capriole Den Haag

Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag. In het industriële pand, met heerlijk terras aan het water, vind je ons restaurant.

!

Restaurant Werelds Den Haag

Restaurant Werelds Den Haag

Een restaurant aan de Avenue Culinaire, op de Bierkade in Den Haag bij de opstapplaats van Salonboot Rondvaart Den Haag met een groot, zonnig terras aan de kade.

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Een gezellig diner wordt altijd een mooie herinnering. Herberg Vlietzigt biedt u de juiste entourage en sfeer voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als privé.

!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten

Restaurant De Knip in Voorschoten is gespecialiseerd in de Franse als de regionale keuken. De Knip is een stijlvol restaurant en heeft een riant terras aan het water.

!

Paviljoen Kobus Den Haag

Paviljoen Kobus Den Haag

Aan het water van de Haagse Trekvliet en vlak bij de molen ligt de parel van Laak: De Lunchboxx in Paviljoen Kobus. Heerlijk genieten aan het water.

!

Villa Rozenrust Leidschendam

Villa Rozenrust Leidschendam

Bij de Raimondi's kunt u genieten van pure Italiaanse gerechten op een buitengewoon sfeervolle locatie in Leidschendam. De gerechten worden vers bereid.

!

The River Voorburg

Restaurant The River Voorburg

Dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit vormen de basis bij Restaurant The River. Een Frans georiënteerde keuken, met internationale invloeden.

!

Niven Rijswijk

Niven Rijswijk

Restaurant Niven serveert moderne gerechten. De kookkunsten van Niven Kunz zorgen samen met een vakkundige bediening voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

!

Savarin Rijswijk

Restaurant Savarin Rijswijk

Restaurant Savarin is aangesloten bij Les Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE), de gerenommeerde vereniging van restaurateurs die talent en passie hoog in het vaandel hebben staan.

!
!