Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Trouwen, een onvergetelijke dag op een bijzondere locatie

Wellicht bent u net als velen lang tevoren bezig om deze speciale dag te regelen.

Het is belangrijk dat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Een mooie locatie en gastvrije medewerkers zorgen dat u en uw gasten écht de dag van uw leven beleven.

Herberg Vlietzigt heeft een historische, sfeervolle ambiance. De ceremonie hoeft niet alleen overdag plaats te vinden, u kunt er ook voor kiezen om tijdens het feest te trouwen. Buiten trouwen in de landelijke voortuin van de boerderij, of op het terras onder de rode beuk is gewoon geweldig!

Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.

In samenwerking met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft bieden wij de ultieme manier om uw trouwdag af te sluiten: een onvergetelijk afscheid van uw gasten tijdens uw vertrek met de antieke Salonboot.

Website: www.vlietzigt.nl

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Het Prinsenhof Delft

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk of een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?
!

Brasserie De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg
Brasserie De Koepel is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg met mogelijkheden voor receptie, borrel, high tea, feest en diner.
!

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de gracht Den Haag
Trouwen aan de Haagse grachten: niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!

De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden
De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.
!