Aanzoeken en Trouwen

Stap in het huwelijksbootje met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft!

De mooiste dag van uw leven aan boord van de antieke Salonboot Oriënt!


De overdekte authentieke en sfeervolle Salonboot uit 1925 biedt mogelijkheden voor kleinere gezelschappen tot en met 10 personen. Op deze manier kunt u op een originele manier aankomen bij uw trouwlocatie, terwijl uw gasten u staan op te wachten op de kade.

Daarnaast kunnen wij diverse andere authentieke rondvaartboten inzetten voor het vervoer van al uw dag- of avondgasten (tot 200 personen) in de regio Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Delft.

Verlaat uw feest of receptie per huwelijksboot

In samenwerking met Herberg Vlietzigt in Rijswijk bieden wij ook de unieke mogelijkheid om per Salonboot uw feestavond op een meest romantische manier te verlaten: een onvergetelijk afscheid van uw gasten.

Ook romantische huwelijksaanzoeken

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u diverse mogelijkheden voor een romantisch huwelijksaanzoek aan boord van de antieke Salonboot.
!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk
Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.
!

Brasserie De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg
Brasserie De Koepel is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg met mogelijkheden voor receptie, borrel, high tea, feest en diner.
!

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de gracht Den Haag
Trouwen aan de Haagse grachten: niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.
!

Het Prinsenhof Delft

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk of een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?
!

De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden
De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!