Rondvaart Candlelight

Beleef de rust en romantiek van een rondvaart in het donker


Vanuit het centrum van Den Haag vaart u via het Zieken en het Rijswijkseplein in de richting het oude havenkantoor aan de Goudriaankade en Drievliet.

Rondvaarten tijdens duisternis


Vanaf Drievliet vaart u verder langs enkele mooi verlichte landhuizen aan de Vliet rondom Voorburg, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust. Onder het genot van een goed glas wijn vaart u bij duisternis Den Haag met haar vele lichtjes weer binnen.

Tijdens deze rondvaart kunt u, zoals onze gasten van ons gewend zijn, genieten van een goed glas wijn of frisdrank tijdens de rondvaart (2 consumpties bij prijs inbegrepen).

De antieke Salonboot is overdekt, verwarmd en sfeervol verlicht, zodat u ook tijdens herfst kunt genieten van een comfortabele rondvaart.

Type rondvaart Rondvaart op basis van losse kaartverkoop
Vaardata medio 2021
Schip Antieke Salonboot Oriënt
Op- en afstaplocatie Den Haag centrum / Zieken / Spui
Duur rondvaart 1,5 uur
Prijs € 24,95
Bekijk overzicht
alle vaardata
Bekijk actuele
beschikbaarheid
► RESERVEREN
Betaalmogelijkheden
!

Rondvaart 'Open Bruggen'

Ontdek de Haagse grachten tijdens de meest exclusieve grachtenrondvaart op de antieke Salonboot omdat diverse bruggen speciaal voor u worden geopend.

!

Rondvaart 'Ontdek de Vliet'

Geniet van een rondvaart over de Vliet op de antieke Salonboot met historische doorkijkjes naar de 'achtertuinen' van Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

!

Rondvaart Wijnproeverij

Onze sommelier heet u van harte welkom aan boord en laat u tijdens uw rondvaart aan boord van de antieke salonboot met enthousiaste uitleg verschillende wijnen proeven.

!

Arrangement 'Reizen als Toen'

Ga terug in de tijd met het arrangement 'Reizen als Toen': combinatie van rondrit historische tram door het Haagse centrum en rondvaart op antieke salonboot.

!

Rondvaart Lichtjesavond Delft

Voor het 11e keer organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag unieke rondvaarten vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in het centrum van Delft.

!

Update COVID-19

Rondvaart Den Haag
Omdat wij u met de huidige beperkingen niet de kwaliteit en gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent, liggen onze schepen helaas al stil sinds 16 maart 2020.
!

Heeft u een vraag?

!