Asverstrooiingen

Intiem afscheid op het water


Velen stellen er prijs op, om de as van hun dierbare op een persoonlijke manier te verstrooien. De rustige binnenwateren rondom Den Haag, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg bieden daar een zeer goede mogelijkheden voor. Samen met u zoeken wij een passende locatie.

De stijlvolle schepen van Salonboot Den Haag & Delft zijn hiervoor bij uitstek geschikt. Exact volgens uw eigen wensen kan dit bijzondere moment worden gerealiseerd.

Uw samenzijn op de antieke salonboot Oriënt of Tromp is ook een moment om in alle rust met elkaar herinneringen te delen. Gezelschappen tot 12 personen zijn hierbij mogelijk.

Desgewenst kunt u tijdens het samenzijn gebruik maken van aanvullende cateringservice. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een High Tea, Lunch, Borrel of Diner. De mogelijkheden zijn legio.

Graag zijn wij u van dienst om de voor u passende vorm van dit afscheid te bespreken. Wij werken hierbij samen met uitvaartcentrum De Schakel in Delft. Vanuit hun ervaring en deskundigheid geven zij u graag advies over de verschillende afscheidsmogelijkheden in de regio.

  

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum & tijdstip
Route Afhankelijk van de gewenste locatie asverstrooiing
Op- en afstaplocaties Verschillende locaties in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk, enkele reis mogelijk
Klik voor aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Tromp

2 - 8 personen
Salonboot
Oriënt

2 - 12 personen