Bekijk Salonboot Orient

Rondvaarten aan boord van een uniek Varend Monument®


De antieke Salonboot "Oriënt" heeft 12 zitplaatsen binnen en daarnaast bevinden zich er ook nog enkele aanvullende zitplaatsen op het semi-open balkon.

Rondvaarten in luxe en comfort van 1925

De "Oriënt" heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details zoals art-deco lampen, granito aanrecht en tramramen.

Het schip is waarschijnlijk ooit gebouwd als open veerpont over het IJ in Amsterdam. De huidige kapconstructie van het historische schip is rond 1935 gebouwd bij scheepswerf Heuijmans & Seadt in Amsterdam en hierdoor een uniek schip in haar soort.

De Salonkruiser "Oriënt" is opgenomen als Varend Monument® in het Nationaal Register Varende Monumenten en was hiermee de eerste rondvaartboot van Den Haag met dit predicaat.

Het schip beschikt standaard over een verwarming, waardoor u het hele jaar rond comfortabel kunt genieten van een rondvaart op dit schip.
De sfeervolle antieke salonboot Orient uit 1925 is het oudste schip van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft. Het klassieke schip biedt mogelijkheden voor rondvaarten met gezelschappen tot maximaal 12 personen
Salonboot Oriënt (12 personen) Salonboot Oriënt (12 personen)
!

Vroegboekkorting 2020

Profiteer nu van 20% vroegboekkorting op alle rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop in 2020.

!

Wijnproeverij op Valentijnsdag

Onze sommelier heet u welkom aan boord en laat u tijdens deze bijzonder romantische Valentijns-rondvaart verschillende wijnen proeven.

Rondvaart Valentijnsdag op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Rondvaart Wijnproeverij

 Onze sommelier heet u van harte welkom aan boord en laat u tijdens de rondvaart met boeiende tekst en uitleg verschillende wijnen proeven op de antieke salonboot.

Rondvaart Wijnproeverij op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Rondvaart 'Ontdek de Vliet'

Geniet van een rondvaart over de Vliet op de antieke Salonboot met historische doorkijkjes naar de 'achtertuinen' van Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

Volgende Rondvaart Ontdek de Vliet op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Rondvaart 'Open Bruggen'

Ontdek de Haagse grachten tijdens de meest exclusieve grachtenrondvaart op de antieke Salonboot terwijl diverse bruggen speciaal worden geopend.

Volgende Rondvaart Open Bruggen op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Arrangement 'Reizen als Toen'

Ga terug in de tijd met het arrangement 'Reizen als Toen': combinatie van rondrit historische tram door het Haagse centrum en rondvaart op antieke salonboot.

Volgende Arrangement Reizen als Toen op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Rondvaart Lichtjesavond Delft

Voor het 11e keer organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag unieke rondvaarten vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in het centrum van Delft.

Volgende Rondvaart Lichtjesavond Delft op basis van losse kaartverkoop:
vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)
!

Een voortvarend kado

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt de mogelijkheid om diverse cadeaubonnen of waardebonnen te bestellen voor rondvaarten.

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!