Overnachten op antieke Salonboot Tromp

Sfeervol overnachten op de antieke salonboot Tromp uit 1938

De antieke salonboot Tromp maakt een verblijf in Delft uniek en compleet!

 

De Tromp is in 1938 gebouwd als commandant sloep in opdracht van de Nederlandse Marine door scheepswerf De Vries Lentsch in Amsterdam-Noord. Deze werf heeft o.a. ook De Groene Draeck voor de Koninklijke familie gebouw. Het schip heeft bijzondere authentieke elementen en is officieel een Varend Monument.

De kajuit van de Tromp is langwerpig en heeft een sfeervolle indeling met kombuis, zit met leestafeltjes en comfortabele bedbank. Daarnaast treft u alles voor uw verblijf aan boord aan van servies, koelkast tot handdoeken en schoon beddengoed.

Het schip is in originele staat en nog volledig operationeel. Om die reden is er geen douche, beschikt het schip niet over 220 volt en verhuren wij het schip voor maximaal 3 nachten. Aan boord is echter wel 12 volt voor de verlichting, verwarming, een toilet en kraan met drinkwater. Bij goed weer kan je ook heerlijk buiten zitten op de rondzit op het achterdek, maar ook binnen is het goed en sfeervol toeven.

Graag heten wij u een gastvrij welkom aan boord! Na een korte rondleiding en uitleg krijgt u de sleutels voor uw verblijf. Aan boord staan vouwfietsen klaar die gebruikt kunnen worden en is er is een map aanwezig met een plattegrond van Delft, diverse toeristische informatie en suggesties voor restaurants.

Nieuwsgierig geworden? Beleef ook de unieke ervaring van overnachten op dit schip en deel ons enthousiasme!

Meer informatie, prijzen en reserveren via AirBnb

Registreer en ontvang 30,00 euro korting op uw reservering

Geef een overnachting op de Tromp aan iemand kado