De rondvaartorganisatie van Den Haag die het onderscheid maakt!

Salonboot Rondvaart Den Haag


Op de hoek van Bierkade, Spui en Zieken bevindt zich de historische haven (tegenover Zieken 1). Vanaf de historische haven starten de rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop. De ingang is herkenbaar aan de groene borden "Rondvaarten" op de Spuibrug.

Parkeren Den Haag

U kunt (betaald) parkeren langs de grachten (Bierkade, Uilebomen en Zieken) of gebruikmaken van de parkeergarages onder het Spui / Stadshuis.

Openbaar Vervoer

De opstapplaats bevindt zich op loopafstand tussen station Den Haag CS en station Den Haag HS. Daarnaast stoppen diverse tramlijnen bij de halte "Bierkade".
!

Rondvaart 'Open Bruggen'

Ontdek de Haagse grachten tijdens de meest exclusieve grachtenrondvaart op de antieke Salonboot omdat diverse bruggen speciaal voor u worden geopend.

!

Rondvaart 'Ontdek de Vliet'

Geniet van een rondvaart over de Vliet op de antieke Salonboot met historische doorkijkjes naar de 'achtertuinen' van Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

!

Rondvaart Wijnproeverij

Onze sommelier heet u van harte welkom aan boord en laat u tijdens uw rondvaart aan boord van de antieke salonboot met enthousiaste uitleg verschillende wijnen proeven.

!

Rondvaart Candlelight

Ervaar de betovering van een rondvaart in het donker. Salonboot Rondvaart Den Haag heet u van harte welkom aan boord tijdens speciale avondrondvaarten.

!

Arrangement 'Reizen als Toen'

Ga terug in de tijd met het arrangement 'Reizen als Toen': combinatie van rondrit historische tram door het Haagse centrum en rondvaart op antieke salonboot.

!

Rondvaart Lichtjesavond Delft

Voor het 11e keer organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag unieke rondvaarten vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in het centrum van Delft.

!

Update COVID-19

Rondvaart Den Haag
Omdat wij u met de huidige beperkingen niet de kwaliteit en gastvrijheid kunnen bieden die u van ons gewend bent, liggen onze schepen helaas al stil sinds 16 maart 2020.
!

Canal Hotel Delft

De antieke salonboot Tromp uit 1938: een unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijke overnachting in Delft.

!