Trouwvervoer

Stap in de huwelijksboot met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft!

De mooiste dag van uw leven aan boord van de antieke Salonboot Oriënt!


De overdekte authentieke en sfeervolle Salonboot uit 1925 biedt mogelijkheden voor kleinere gezelschappen tot en met 10 personen. Op deze manier kunt u op een originele manier aankomen bij uw trouwlocatie, terwijl uw gasten u staan op te wachten op de kade.

Daarnaast kunnen wij diverse andere authentieke rondvaartboten inzetten voor het vervoer van al uw dag- of avondgasten (tot 200 personen) in de regio Den Haag, Rijswijk, Leidschendam-Voorburg en Delft.

Ook romantische huwelijksaanzoeken

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt u diverse mogelijkheden voor een romantisch huwelijksaanzoek aan boord van de antieke Salonboot.


!

Aan de Zweth Schipluiden

Bij Joris eten is genieten in optima forma: smaakvolle seizoensgerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediënten met liefde voor de natuurlijke omstandigheden.

!

Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park.

!

De Koepel Voorburg

Koepel Voorburg
U kunt in "De Koepel" genieten bij kaarslicht van a la carte gerechten of van het het 3- of 4 gangen "Koepelmenu" welke bijna dagelijks worden gewisseld.

!

Savarin Rijswijk

Savarin Rijswijk
Een oase van rust: Restaurant Hotel & Spa Savarin staat voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht.

!

Capriole Café Den Haag

Restaurant Capriole Den Haag
Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag in het industriële pand met terras aan het water.

!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant De Knip in Voorschoten is gespecialiseerd in de Franse als de regionale keuken. De Knip is een stijlvol restaurant en heeft een riant terras aan het water.

!

Glaswerk Den Haag

Restaurant Glaswerk Den Haag
In Den Haag, Fokkerhaven op de Binckhorst, bevindt zich restaurant Glaswerk. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras aan het water genieten.

!

Uw locatie ook hier?

Graag breiden wij onze selectie van restaurants en horeca waarmee wij samenwerken uit.

!