SalonExpress Den Haag-Delft

Varen tussen Den Haag & Delft


Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft verbindt de centra van Den Haag en Delft via het water, u vaart over de oudste waterweg door onze regio.

Tijdens deze luxe rondvaart aan boord van de antieke Salonboot kunt u, zoals onze gasten van ons gewend zijn, genieten van een goed glas wijn of frisdrank tijdens de rondvaart (bij prijs inbegrepen).

De op- en afstapplaatsen bevinden zich in het centrum van Den Haag en Delft, zodat u na de vaart direct de stad in kan gaan om misschien een lekker dagje te winkelen in Den Haag of voor een gezellige wandeling met familie, vrienden of collega's door het historisch centrum van Delft.

Indien gewenst kunt u eenvoudig weer retour reizen met HTM tramlijn 1.

LET OP: De SalonExpress betreft alleen een enkele reis/vaart van Den Haag naar Delft of van Delft naar Den Haag. Wilt u een andere route, langere vaartijd of uitgebreidere optie aan boord? Kies dan een ander arrangement: een enkele reis tussen Den Haag en Delft is daarbij ook mogelijk!

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum & tijdstip
Op- en afstaplocaties Den Haag centrum / Zieken / Spui of Delft centrum / Oostpoort
Mogelijkheden Den Haag / Zieken / Spui naar Delft / Oostpoort
Delft / Oostpoort naar Den Haag / Zieken / Spui
Klik voor prijzen & aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Oriënt

2 - 12 personen
Staat het aantal personen binnen uw gezelschap hier niet bij? Gebruik dan de online keuzehulp om de mogelijkheden te bekijken voor uw gezelschap
Uw schipper heet u gastvrij welkom aan boord van de antieke Salonboot uit 1925 en neemt u mee richting Den Haag of Delft. Salonboot Rondvaart Den Haag en Salonboot Rondvaart Delft verbinden de centra van Den Haag en Delft via het water, u vaart over de oudste waterweg door onze regio
!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.
Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt vanuit het centrum van Den Haag, Delft en Voorburg.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!

Last Minutes

Last minute rondvaart Den Haag
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft heeft soms nog enkele mogelijkheden voor rondvaarten op basis van kaartverkoop of privé rondvaarten met korting beschikbaar.

!
!