Trouwen grachten Den Haag

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de Haagse gracht

Niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.

De natuurstene buitengevel met de trap ervoor, geven het Balckeneynde huis aan de Dunne Bierkade een statige uitstraling. Eenmaal binnen, beseft u dat de tijd hier heeft stilgestaan. Oude chique kamers met prachtig geklede gordijnen. De huwelijksvoltrekking vindt plaats in de "Blauwe Salon". Deze ademt historie en huiselijkheid uit en geeft bovendien een weerzienwekkend uitzicht over de architectonisch aangelegde stadstuin.

In bijzijn van een select gezelschap, onder leiding van een ambtenaar van de burgelijke staat, geeft u het Ja-woord. U vervolgt deze speciale gelegenheid met het toosten van een glas champagne.Zie u het al helemaal voor u?

Met de antieke Salonboot Oriënt bereikt u de Dunne Bierkade in Den Haag op een bijzondere manier, terwijl uw gasten u aan wal staan op te wachten.

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk
Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.
!

Het Prinsenhof Delft

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk of een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?
!

Brasserie De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg
Brasserie De Koepel is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg met mogelijkheden voor receptie, borrel, high tea, feest en diner.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!

De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden
De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.
!