Rondvaart Theeproeverij

Varende ontdekkingsreis door de wereld van thee


Thee is een warme drank gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia sinensis. De naam thee komt waarschijnlijk uit het Chinese dialect Minnanyu.

Maak kennis met diverse soorten thee


U wordt welkom geheten door Marnix van Thee en Koffie Winkel Kali Tengah. U proeft aan boord diverse variëteiten thee aan de hand van het productieproces (wit, groen, oolong, zwart). Marnix doet dit middels een onderhoudend en boeiend verhaal.

Naast het proeven van een aantal mooie theeën, krijgt u uitleg over het productieproces en de manier hoe u thee op de meest perfecte manier kan bereiden.Tenslotte wordt ook ingegaan op de invloed van de regio op de smaak van thee om bijvoorbeeld het verschil tussen China en Japan te kunnen proeven.

Onze antieke salonboot is overdekt en verwarmd, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum & tijdstip
Route Afhankelijk van de door u te kiezen op- en afstaplocatie
Op- en afstaplocaties Verschillende locaties in Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg of Rijswijk, enkele reis mogelijk
Klik voor prijzen & aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Oriënt

6 - 12 personen
Staat het aantal personen binnen uw gezelschap hier niet bij? Gebruik dan de online keuzehulp om de mogelijkheden te bekijken voor uw gezelschap
Maak tijdens uw rondvaart op de antieke salonboot kennis met diverse soorten thee onder leiding van een thee-expert
!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.
Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt vanuit het centrum van Den Haag, Delft en Voorburg.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!

Last Minutes

Last minute rondvaart Den Haag
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft heeft soms nog enkele mogelijkheden voor rondvaarten op basis van kaartverkoop of privé rondvaarten met korting beschikbaar.

!
!