Winter- & Kerstrondvaarten Den Haag 2016


Den Haag 11 december 2016 - Tijdens de winterperiode organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft traditiegetrouw diverse winterse rondvaarten en arrangementen. Zo is het mogelijk aan boord aan boord van de overdekte en verwarmde salonboot te genieten van een sfeervolle Kerstrondvaart of Lichtjesavond in Delft per schip vanuit Den Haag te bezoeken.

Rederij Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert sinds 2008 rondvaarten op een antieke salonboot uit de dertiger jaren van de vorige eeuw en een bijzondere trekschuit. De overdekte en verwarmde salonboot "De Oriënt", gebouwd rond 1925, is opgenomen als Varend Monument in het Nationaal Register Varende Monumenten en was hiermee de eerste rondvaartboot in Den Haag met de officiële status Varende Monument. Het schip heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details, zoals art-deco lampen en tramramen. Tijdens de wintermaanden is het schip sfeervol verlicht.

Ervaar de betovering van een rondvaart op een antieke Salonboot tijdens de gezellige dagen rondom Kerst en geniet van de duizenden lichtjes langs het water. Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert speciale Kerstrondvaarten in de periode van 21 t/m 23 december 2016 met afvaarten om 19.00 en 21.00 uur.

Tijdens de Kerstrondvaarten vaart de verwarmde antieke Salonboot Oriënt vanaf het Zieken in het centrum van Den Haag in de richting van de oude landhuizen aan het water rondom Voorburg. Gasten kunnen aan boord genieten van glühwein en warme chocolademelk, terwijl een gids verhalen vertelt uit het rijke historische verleden van Den Haag en Voorburg.

Plaatsen kunnen eenvoudig via de internetsite van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft worden gereserveerd.

Meer informatie en mogelijkheid tot reservering via www.salonbootdenhaag.nl

Klik op de afbeelding voor een vergroting Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik op foto voor HR-afbeelding

NOOT VOOR DE REDACTIE / NIET VOOR PUBLICATIE
Meer informatie en afbeeldingen te verkrijgen via:

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft
Sybolt Harkema
Kantoor: 070 - 211 6105
Mobiel: 06 - 5151 2682