Vaderdag

Op zoek naar een origineel en passend kado voor Vaderdag?

Tal van bijzondere rondvaarten tijdens Vaderdag

Op 21 juni 2020 is het weer zo ver: Vaderdag, de dag dat alle vaders van Den Haag en Delft weer in het zonnetje worden gezet

Eindelijk is het dan de dag
dat ik u eens verwennen mag
ik heb er weken op gewacht
en een leuke rondvaart bedacht

Privé rondvaarten van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft worden op maat samengesteld naar aanleiding van uw wensen en samenstelling van uw gezelschap. Wij hanteren geen standaard locaties of tijden: u kunt zelf datum, tijd, vaarduur en op- & afstapplaats bepalen. Daarnaast zijn onze rondvaarten te combineren met aantrekkelijke arrangementen en activiteiten aan de wal.

De sfeervolle Salonboot Oriënt biedt diverse mogelijkheden voor boottochten met kleine groepen en gezelschappen, waaronder historische rondvaarten met gids, varende high tea's, luncharrangementen, borrelvaarten, wijnproeverijen en unieke varende diners.

!

Privé rondvaarten

Rondvaart Den Haag
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt met afvaarten vanuit het centrum van Den Haag.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Cadeau- & Waardebonnen

Kadobon Rondvaart Den Haag
Op zoek naar een origineel geschenk? Salonboot Rondvaart Den Haag heeft diverse cadeau- en waardebonnen: altijd een voortvarend geschenk!

!