Rondvaarten voor elke gelegenheid

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft
Comfortabele rondvaarten regio Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk: onderscheid door unieke schepen als de antieke Salonboot Oriënt uit 1925 in combinatie met persoonlijke service en tal van mogelijkheden aan boord.

Varen, beleven & genieten!

Wij bieden in de periode van van maart tot en met december dagelijks talloze mogelijkheden voor luxe rondvaarten zoals rondvaarten met Ontbijt, Lunch, Borrel, High Tea, High Wine, Prosecco- of Wijnproeverij, Chocoladeproeverij, Fingerfood, Tapas, Sushi tot diners met privé Chef.

Onderscheidende rondvaarten, thema's en mogelijkheden

De antieke Salonboot Oriënt is overdekt en verwarmd, waardoor u bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

Geen enkele rondvaart of gezelschap is hetzelfde. Onze gasten komen daarom regelmatig terug aan boord vanwege de gastvrijheid, de informele sfeer, de kwaliteit van catering en de unieke uitstraling van de antieke salonboot "Oriënt".

Naast privé rondvaarten op maat, organiseren wij ook rondvaarten en arrangementen met onderscheidende thema's op basis van losse kaartverkoop.

Met trots al 10 jaar de rondvaartorganisatie van Den Haag met de meeste mogelijkheden!