Vrijgezellenfeest Den Haag

Vrijgezellenfeest in Den Haag of Delft?

Rondvaart Vrijgezellenfeest: 4,5 uit 5 op basis van 22 beoordelingen

Tal van arrangementen en rondvaarten voor Vrijgezellenfeesten regio Den Haag en Delft

Salonboot Rondvaart Den Haag biedt diverse mogelijkheden voor een originele activiteit tijdens een vrijgezellenfeest voor hem of haar in Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk of Delft.

Gaat u voor een collega of een goede vriend die op het punt staat in het huwelijksbootje te stappen een vrijgezellenfeest organiseren?

Privé rondvaarten van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft worden op maat samengesteld naar aanleiding van uw wensen en samenstelling van uw gezelschap. Wij hanteren geen standaard locaties of tijden: u kunt zelf datum, tijd, vaarduur en op- & afstapplaats bepalen. Daarnaast zijn onze rondvaarten te combineren met aantrekkelijke arrangementen en activiteiten aan de wal.

De sfeervolle Salonboot Oriënt biedt diverse mogelijkheden voor boottochten met kleine groepen en gezelschappen, waaronder historische rondvaarten met gids, varende high tea's, luncharrangementen, borrelvaarten, wijnproeverijen en unieke varende diners.

Grotere gezelschappen heten wij graag welkom aan boord van onze andere schepen.

!

Privé rondvaarten

Rondvaart Den Haag
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt met afvaarten vanuit het centrum van Den Haag.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!
!