Inwisselen Waardebon

Wij heten u graag van harte welkom aan boord!


Een rondvaart op de antieke Salonboot staat garant voor een bijzondere ervaring. U wordt gastvrij ontvangen aan boord door uw schipper en gastheer/-vrouw. Zij zullen alles in het werk stellen om u een aangename rondvaart te bezorgen en u tevreden van boord te laten stappen.

De antieke Salonboot is overdekt en verwarmd, zodat u bij minder weer ook comfortabel kunt genieten van een rondvaart. Wij adviseren u tijdig te reserveren.

Op uw waardebon bon staat een unieke code: houd deze code bij de hand en voer deze tijdens uw reservering in bij het betaalmenu.

Selecteer hieronder de gewenste rondvaart om verder te gaan:

!

Rondvaart 'Ontdek de Vliet'

Geniet van een rondvaart over de Vliet op de antieke Salonboot met historische doorkijkjes naar de 'achtertuinen' van Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

!

Rondvaart 'Open Bruggen'

Ontdek de Haagse grachten tijdens de meest exclusieve grachtenrondvaart op de antieke Salonboot omdat diverse bruggen speciaal voor u worden geopend.

!

Rondvaart Wijnproeverij

Onze sommelier heet u van harte welkom aan boord en laat u tijdens uw rondvaart aan boord van de antieke salonboot met enthousiaste uitleg verschillende wijnen proeven.

!

Rondvaart Candlelight

Ervaar de betovering van een rondvaart in het donker. Salonboot Rondvaart Den Haag heet u van harte welkom aan boord tijdens speciale avondrondvaarten.

!

Arrangement 'Reizen als Toen'

Ga terug in de tijd met het arrangement 'Reizen als Toen': combinatie van rondrit historische tram door het Haagse centrum en rondvaart op antieke salonboot.

!

Rondvaart Lichtjesavond Delft

Voor het 11e keer organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag unieke rondvaarten vanuit Den Haag naar Lichtjesavond in het centrum van Delft.

!

Canal Hotel Delft

De antieke salonboot Tromp uit 1938: een unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijke overnachting in Delft.

!