Rondvaart 'Open Bruggen'

Comfortabel en overdekt genieten van de Haagse grachten


Den Haag als echte "Grachtenstad", dat is nu, aan het begin 21e eeuw, wellicht moeilijk voor te stellen. Wie aan Den Haag denkt, die denkt eigenlijk niet meer aan grachten.

Toch was Den Haag tot het midden van de 19e eeuw - net als Delft, Leiden en Amsterdam - een echte Hollandse stad met grachten, binnenhavens en aan het water gelegen marktpleinen.

Den Haag opent voor u haar bruggen!


Tijdens deze meest exclusieve grachtenrondvaart van Den Haag worden diverse bruggen speciaal voor u geopend: u ziet Den Haag zoals u het nog nooit heeft gezien. Er rijdt een brugwachter van de gemeente Den Haag mee met het schip om in totaal 8 keer een brug voor u te openen.

Het is mogelijk aan boord van de overdekte salonboot een route te varen via de Bierkade over de Zuid Singelsgracht . U passeert de oude gevels aan de Dunne Bierkade en de Hofjes van Om en Bij. Met een fraai zicht op het nieuwe centrum aan de horizon van de Prinsegracht, vaart u via de Westermolens en het Verversingskanaal verder door in de richting van de Veenkade of Houtrust en Scheveningen. Tijdens deze rondvaart kunt u, zoals onze gasten van ons gewend zijn, genieten van een goed glas wijn of frisdrank tijdens de rondvaart (bij prijs inbegrepen).

Deze rondvaart is ook ideaal te combineren met een Lunch, High Tea, Chocoladeproeverij, Wijnproeverij of Borrel!

 

Type rondvaart Privé rondvaart op maat
Periode Op elk gewenste datum
Op- en afstaplocatie Den Haag centrum / Zieken / Spui
Klik voor prijzen & aanvraag meer informatie en beschikbaarheid
Salonboot
Oriënt

2 - 12 personen
Entertainer/Woepster
max. 25 personen
Avonturier
max. 35 personen
Vrijbuiter
max. 55 personen
Staat het aantal personen binnen uw gezelschap hier niet bij? Gebruik dan de online keuzehulp om de mogelijkheden te bekijken voor uw gezelschap
Salonboot Rondvaart Den Haag biedt de unieke mogelijkheid om nu ook de Haagse grachten per overdekte rondvaartboot te ontdekken en is hiermee de eerste Haagse rondvaartorganisatie met overdekte rondvaarten door de Haagse grachten

Naast privé rondvaarten 'Open Bruggen' organiseren wij ook rondvaarten 'Open Bruggen' op de antieke salonboot Oriënt op basis van losse kaartverkoop.

De volgende afvaart de Rondvaart Open Bruggen op basis van losse kaartverkoop vindt plaats op vanaf Den Haag centrum (Zieken / Spui)

!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.
Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt vanuit het centrum van Den Haag, Delft en Voorburg.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!

Overnachten op de gracht

De antieke salonboot Tromp uit 1938: de unieke mogelijkheid voor een sfeervol, romantisch en onvergetelijk verblijf in het centrum van Delft.

!

Een voortvarend kado

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt de mogelijkheid om diverse cadeaubonnen of waardebonnen te bestellen voor rondvaarten.

!
!