Rondvaart Winter & Kerst

Salonboot Rondvaart Den Haag in Kerstsfeer


Salonboot Rondvaart Den Haag heet u traditiegetrouw welkom tijdens haar Winter- & Kerstvaarten aan boord van de overdekte en verwarmde Salonboot Oriënt uit 1925.

Salonboot Den Haag & Delft heet u van harte welkom aan boord bij haar speciale Winter-/Kerstvaarten in de maand december aan boord van de antieke Salonboot Oriënt. U maakt een rondvaart vanuit het centrum van Den Haag onder het genot van glühwein en warme chocolademelk.

Het Haags Kerstarrangement 2019


Vanaf de historische haven aan het Zieken vaart u via het Rijswijkseplein en het oude havenkantoor met de Haagse ooievaar aan de Goudriaankade in de richting van Drievliet. Vanaf Drievliet vaart u langs enkele mooi verlichte landhuizen aan de Vliet rondom Voorburg, waaronder het voormalig buitenhuis van Constantijn Huygens en Park Vreugd en Rust.

Tijdens de rondvaart aan boord van de sfeervol versierde en verlichte salonboot vertelt uw gastheer/-vrouw u verhalen over de bezienswaardigheden rondom de route. Bij de prijs zijn 2 consumpties per persoon inbegrepen.

Type rondvaart Rondvaart op basis van losse kaartverkoop
Vaardata op dit moment nog geen vaardata bekend
Schip Antieke Salonboot Oriënt Meer informatie
Op- en afstaplocatie Den Haag centrum / Zieken / Spui Meer informatie
Duur rondvaart 1,5 uur
Prijs € 19,95
Bekijk overzicht
alle vaardata
Bekijk actuele
beschikbaarheid
► RESERVEREN
Betaalmogelijkheden

Rondvaart Winter & Kerst is ook beschikbaar als privé rondvaart op elk gewenste datum en tijd.
!

Privé rondvaarten

Rondvaart Den Haag
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt met afvaarten vanuit het centrum van Den Haag.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!
!