Afmelden nieuwsbrief

Welkom aan boord!

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft introduceerde in 2009 als eerste Haagse rondvaartorganisatie mogelijkheden voor Varende High Tea's, Wijnproeverijen, diners met privé Chef en tal van andere arrangementen aan boord van onze schepen.

Daarnaast brachten wij in Den Haag ook als eerste een officieel Varend Monument® als rondvaartboot in de vaart en de mogelijkheid tot overdekte rondvaarten door de Haagse grachten. In 2015 brachten wij een unieke replica van een trekschuit in de vaart en in 2017 lanceren wij opnieuw een onderscheidend concept aan boord van een nieuw schip.

Overnachten aan boord van de antieke salonboot Tromp

De antieke salonboot Tromp maakt een verblijf in Delft uniek en compleet! Na een dag wandelen in de historische binnenstad van Delft kun je aansluitend historisch overnachten op de Tromp. Aan de rand van het centrum vindt u dit 12 meter lange sfeervolle Varend Monument met authentieke elementen. Denkt u zich eens in: aan het eind van een zonnige dag loopt u naar de Tromp, doet de deurtjes en het schuifluik open, pakt een fles rosé uit de koelkast en in de ondergaande zon met vrij uitzicht over het water geniet u op het achterdek.

Het schip is in 1938 gebouwd als commandant sloep in opdracht van de Nederlandse Marine door scheepswerf De Vries Lentsch in Amsterdam-Noord. Deze werf heeft o.a. ook De Groene Draeck voor de Koninklijke familie gebouw. De Tromp is 12 m lang, 3.20 m breed en heeft een diepgang van 1.10 m. Er zijn nog veel authentieke elementen aanwezig. Het schip is officieel een Varend Monument.

Nieuwsgierig geworden? Beleef de unieke ervaring van overnachten op dit schip en deel ons enthousiasme!

Ook ideaal als origineel cadeau! Prijzen vanaf 35,00 euro per persoon per nacht


Met vriendelijke groeten,

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft