De antieke salonboot is overdekt, verwarmd en s avonds sfeervol verlicht, waardoor u het hele jaar door bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

Restaurants aan het water

Varen in stijl en luxe naar diverse gerespecteerde restaurants in de regio per antieke Salonboot


U wordt gastvrij ontvangen aan boord door uw schipper. Tijdens de vaart kunt u aan boord vanzelfsprekend genieten van een goed glas wijn. Een enkele reis of retourvaart behoren tot de mogelijkheden.

Rondvaarten naar gerespecteerde restaurants in de regio

De antieke salonboot is overdekt, verwarmd en 's avonds sfeervol verlicht, waardoor u het hele jaar door bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

De vaarduur en route is afhankelijk van de door u gekozen op- en afstaplocatie.

Salonboot Rondvaart Den Haag en Rondvaart Delft bieden de mogelijkheid om met uw gezelschap op een originele manier naar gerespecteerde restaurants in de regio te varen
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant De Knip in Voorschoten is gespecialiseerd in de Franse als de regionale keuken. De Knip is een stijlvol restaurant en heeft een riant terras aan het water.

!

Capriole Café Den Haag

Restaurant Capriole Den Haag
Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag in het industriële pand met terras aan het water.

!

Kruydt Delft

Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.
Het Kruydt specialiteiten menu is een regelmatig wisselend menu samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde dagverse seizoensproducten.

!

Villa Rozenrust Leidschendam

Villa Rozenrust Leidschendam
Bij de Raimondi's kunt u genieten van pure Italiaanse gerechten op een buitengewoon sfeervolle locatie in Leidschendam. De gerechten worden vers bereid.

!

De Pepermolen Leidschendam

Chef kok Isha Willemse geeft de Franse klassieke keuken een nieuwe wending bij De Pepermolen aan de sluis van Leidschendam.

!

MaMa Kelly Den Haag

In 2015 opende MaMa Kelly haar deuren in het voormalig ketelhuis van De Caballerofabriek in Den Haag: een plek waar je niet raakt uitgekeken.

!

Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park.

!

Eten bij Werelds Den Haag

Restaurant Werelds Den Haag
Een restaurant aan de Avenue Culinaire, op de Bierkade in Den Haag bij de opstapplaats van Salonboot Rondvaart Den Haag met een groot, zonnig terras aan de kade.

!

PuuRR Leidschendam

Restaurant PuuRR Leidschendam
Welkom in de wereld die PuuRR heet! PuuRR staat voor eerlijke produkten, uitstekende service en een gezellige sfeer met uitzicht op de Vliet.

!

Aan de Zweth Schipluiden

Bij Joris eten is genieten in optima forma: smaakvolle seizoensgerechten van eersteklas kwaliteit met kraakverse ingrediënten met liefde voor de natuurlijke omstandigheden.

!

The River Voorburg

Restaurant The River Voorburg
Dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit vormen de basis bij Restaurant The River. Een Frans georiënteerde keuken met internationale invloeden.

!

Glaswerk Den Haag

Restaurant Glaswerk Den Haag
In Den Haag, Fokkerhaven op de Binckhorst, bevindt zich restaurant Glaswerk. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras aan het water genieten.

!

Uw locatie ook hier?

Graag breiden wij onze selectie van restaurants en horeca waarmee wij samenwerken uit.

!

De Kompaan Den Haag

De Kompaan Den Haag
In onze keuken hanteren wij dezelfde mentaliteit en kwaliteit als in onze bieren. Ambacht en kwaliteit vieren hier hoogtij.

!

Pan y Vino Den Haag

Pan y Vino Den Haag
Een gastvrij brasserie in het hart van Den Haag. De hele dag worden alle gerechten van de kaart geserveerd, altijd met dagverse ingrediënten.

!

Huszár Delft

De plek in Delft waar je je thuis voelt en waar eerlijke producten, kwaliteit èn service hoog in het vaandel staan.

!

De Koepel Voorburg

Koepel Voorburg
U kunt in "De Koepel" genieten bij kaarslicht van a la carte gerechten of van het het 3- of 4 gangen "Koepelmenu" welke bijna dagelijks worden gewisseld.

!

Savarin Rijswijk

Savarin Rijswijk
Een oase van rust: Restaurant Hotel & Spa Savarin staat voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht.

!