Restaurants aan het water

Varen in stijl en luxe naar diverse gerespecteerde restaurants in de regio per antieke Salonboot


U wordt gastvrij ontvangen aan boord door uw schipper. Tijdens de vaart kunt u aan boord genieten van een goed glas wijn. Een enkele reis of retourvaart behoren tot de mogelijkheden.

Rondvaarten naar gerespecteerde restaurants in de regio

De antieke salonboot is overdekt, verwarmd en 's avonds sfeervol verlicht, waardoor u het hele jaar door bij elk weertype kunt genieten van een sfeervolle rondvaart.

De vaarroute is afhankelijk van de door u gekozen op- en afstaplocatie.

Onderstaand treft u bereikbare restaurants aan in de regio.

Wij vragen u wel zelf een reservering te maken bij het restaurant naar uw keuze
!

Central Park by Ron Blaauw Voorburg

Central Park Jeroen Blaauw Voorburg

Central Park by Ron Blaauw is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park.

!

De Koepel Voorburg

Koepel Voorburg

U kunt in "De Koepel" genieten bij kaarslicht van a la carte gerechten of van het het 3- of 4 gangen "Koepelmenu" welke bijna dagelijks worden gewisseld.

!

The River Voorburg

Restaurant The River Voorburg

Dagverse producten met een hoogwaardige kwaliteit vormen de basis bij Restaurant The River. Een Frans georiënteerde keuken, met internationale invloeden.

!

Savarin Rijswijk

Savarin Rijswijk

Een oase van rust: Restaurant Hotel & Spa Savarin staat voor de heerlijke combinatie van ultieme ontspanning en persoonlijke aandacht.

Restaurant Hotel & Spa Savarin

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Een gezellig diner wordt altijd een mooie herinnering. Herberg Vlietzigt biedt u de juiste entourage en sfeer voor elke gelegenheid, zowel zakelijk als privé.

!

Restaurant Werelds Den Haag

Restaurant Werelds Den Haag

Een restaurant aan de Avenue Culinaire, op de Bierkade in Den Haag bij de opstapplaats van Salonboot Rondvaart Den Haag met een groot, zonnig terras aan de kade.

!

Capriole Cafe Den Haag

Restaurant Capriole Den Haag

Capriole Café zit verstopt op een prachtige plek aan de Fokkerhaven in de Binckhorst in Den Haag. In het industriële pand, met heerlijk terras aan het water, vind je ons restaurant.

!

PuuRR Leidschendam

Restaurant PuuRR Leidschendam

Welkom in de wereld die PuuRR heet! PuuRR staat voor eerlijke produkten, uitstekende service en een gezellige sfeer met uitzicht op de Vliet.

!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten

Restaurant De Knip in Voorschoten is gespecialiseerd in de Franse als de regionale keuken. De Knip is een stijlvol restaurant en heeft een riant terras aan het water.

!

Villa Rozenrust Leidschendam

Villa Rozenrust Leidschendam

Bij de Raimondi's kunt u genieten van pure Italiaanse gerechten op een buitengewoon sfeervolle locatie in Leidschendam. De gerechten worden vers bereid.

!

Niven Rijswijk

Niven Rijswijk

Restaurant Niven serveert moderne gerechten. De kookkunsten van Niven Kunz zorgen samen met een vakkundige bediening voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

!

Avenue Culinaire Den Haag

Avenue Culinaire Den Haag

Een verrassend stukje Den Haag met diverse restaurants langs het water. In de zomer kunt u ook heerlijke genieten van een hapje of drankje op een van de terrasboten.

!
!