Workshop Royal Delft

Workshop Royal Delft

Zelf aan de slag met Delfts Blauw bij Royal Delft

Wat is er leuker dan na een informatieve rondleiding of audiotour zelf aan de slag te gaan met Delfts Blauwe verf?

Na de ontvangst met koffie/thee en appelgebak en de rondleiding of audiotour gaat u zelf aan de slag met de Delfts Blauwe verf. Uiteraard krijgt u begeleiding bij het schilderen van het aardewerk.

Tegelworkshop
Duizenden mensen zijn u voor gegaan! Deze tegelworkshop is een echte klassieker, en nog altijd zeer geliefd! De tegel die u zult beschilderen tijdens deze workshop is 13x13 cm. Voor de decoratie kunt u kiezen uit de thema’s dieren, klassiek, sport of sterrenbeelden.

Decoratieve bordenworkshop
Altijd al eens uw eigen bord willen beschilderen? Dat kan nu bij Royal Delft! Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met een bord van 18 cm doorsnede, waarvoor u wederom kunt kiezen uit de thema’s dieren/klassiek/sport, of sterrenbeelden. Of natuurlijk aan de slag gaan met een persoonlijk ontwerp. Leuk als cadeau voor verjaardag of andere gelegenheid!

Servies workshop
Schilder samen met uw gezin of vrienden een leuk servies. Bij deze zeer geliefde workshop heeft u de keuze uit verschillende serviesonderdelen. Voor ieder wat wils dus!

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Varen, vieren & genieten!

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft organiseert rondvaarten op overdekte antieke salonboten en rondvaartboten in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg: maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service staan centraal bij onze dienstverlening.

Het kleine team van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft bestaat uit mensen die elk met enthousiasme vanuit hun professionele ervaring op gebieden als toerisme, hospitaliteit en horeca de rondvaarten met de grootste zorg inplannen en uitvoeren.

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft introduceerde in 2009 als eerste Haagse rondvaartorganisatie mogelijkheden voor Varende High Tea's, Wijnproeverijen, diners met privé Chef en tal van andere arrangementen aan boord van onze schepen.

Daarnaast brachten wij in Den Haag in 2010 als eerste een officieel Varend Monument® als rondvaartboot in de vaart en vanaf 2012 de mogelijkheid tot overdekte rondvaarten door de Haagse grachten in samenwerking met de gemeente Den Haag. In 2015 brachten wij een unieke replica van een trekschuit in de vaart en in 2017 lanceerden wij opnieuw een onderscheidend concept om aan boord van de antieke salonboot Tromp direct naast het centraal station in Delft te overnachten. Vanwege de Corona-crisis lagen onze schepen per direct stil, maar ontplooiden wij het initiatief om de daken van de schepen te voorzien met grote gedichten als 'hart onder de riem' voor voorbijgangers.

Juist omdat wij werken vanuit onze eigen kracht, kunnen wij ons tot in detail blijven(d) onderscheiden.

Wij zijn van mening dat geen enkele privé rondvaart hetzelfde mag zijn, elk gezelschap is immers uniek. Vanaf het eerste moment van uw informatieaanvraag maakt u kennis met een vaste contactpersoon binnen onze organisatie. Hij/zij zal alles in het werk stellen om uw wensen om te zetten in mogelijkheden en staat klaar voor al uw vragen en opmerkingen.

Onze gasten komen regelmatig terug aan boord vanwege de gastvrijheid, de informele sfeer, de kwaliteit van catering aan boord of de unieke uitstraling van onze schepen.

!

Privé rondvaarten

Bij een privé rondvaart kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot "Oriënt" of onze andere schepen.

Onze privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden voor u op maat samengesteld.

  • exclusief varen met uw gezelschap
  • elk gewenste datum en tijdstip
  • zelf op- en afstapplaats kiezen
  • talloze mogelijkheden en opties
  • comfortabel verwarmd en overdekt varen

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Heeft u een vraag?

!