De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden

Tussen Delft en Rotterdam...

De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.

Met uitzicht op de boomgaard, eilandje en theetuin, waant men zich ver van de randstad. Zowel de verschillende ruimtes als theetuin en eilandje zijn losstaand of gezamelijk voor zeer uiteenlopende activiteiten af te huren.

Ook als trouwlokatie is de Vijverschie zeer geschikt. De Vijverschie is door de gemeente Midden Delfland aangewezen als vaste trouwlocatie. Dat betekent dat ook de trouwceremonie bij ons kan plaatsvinden, zowel binnen als buiten. Een receptie, etentje en feest kan dan naadloos aansluiten.

Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft brengt u graag naar De Vijverschie.

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk
Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.
!

Het Prinsenhof Delft

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk of een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?
!

Brasserie De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg
Brasserie De Koepel is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg met mogelijkheden voor receptie, borrel, high tea, feest en diner.
!

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de gracht Den Haag
Trouwen aan de Haagse grachten: niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!