De Koepel Voorburg

De Koepel Voorburg

Brasserie De Koepel

"Brasserie De Koepel" is een orangerie uit het begin van de 19e eeuw in het park Vreugd en Rust in Voorburg.

Het gebouw is in 2000 gerestaureerd tot het nieuwe restaurant. Voor het interieur zijn zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt zoals een hardstenen vloer, teakhouten tafels en linnen gordijnen.

De hoge rode bank zorgt voor een akoestisch aangename ruimte. In het kleine gedeelte voor in onze zaak bij de bar kunt u met een klein gezelschap intiem dineren tot 16 personen en heeft u een fraai uitzicht op het terras en de mooie tuin.

In de zomer kunt u volop genieten van ons schitterende terras en tijdens een zwoele zomeravond genieten van uw diner. Ook is er de mogelijkheid om bij ons uw receptie, borrel, high tea, feest, presentatie en besloten diner te laten verzorgen.

Website: www.brasseriedekoepel.nl

► Meer informatie en prijsopgave aanvragen

!

Herberg Vlietzigt Rijswijk

Herberg Vlietzigt Rijswijk
Trouwen in de ochtend of middag, of ’s avonds op het feest! Waar u ook voor kiest, de romantische uitstraling van onze Herberg maakt uw dag onvergetelijk.
!

Het Prinsenhof Delft

Borrelen in de Van der Mandelezaal met zicht op de toren van de Oude Kerk of een stijlvolle receptie in de eeuwenoude Kamer van Charitate?
!

Balckeneynde Huis Den Haag

Trouwen aan de gracht Den Haag
Trouwen aan de Haagse grachten: niets is romantischer dan trouwen aan één van de mooiste grachten van Den Haag, in een monumentaal grachtenpand.
!

De Knip Voorschoten

De Knip Voorschoten
Restaurant "De Knip" is een unieke romantische locatie met uitzicht op het water en bij uitstek geschikt om uw huwelijksdag te laten plaatsvinden.
!

De Vijverschie Schipluiden

De Vijverschie Schipluiden
De Vijverschie is gelegen aan het jaagpad langs de Schie, tussen Rotterdam en Delft. Op het terrein van deze 17e eeuwse boerenhofstede bevindt zich een koeienstal die verbouwd is tot twee sfeervolle met elkaar te combineren ruimtes.
!