Open Monumentendag

Open Monumentendag 2018 Den HaagUw middag begint met een bezoek aan het Haags Openbaar Vervoer Museum (Parallelweg 224). Met een rijke collectie historische trams en bussen wordt de herinnering aan het openbaar vervoer in de Hofstad hier levendig gehouden. Een deskundig rondleider vertelt u over de museumcollectie.

Combinatie van reizen over land en water


Na uw bezoek aan het museum wordt u welkom geheten op een historische tram voor een rondrit door het centrum van Den Haag in de richting van Voorburg ('Gele Tram' motorwagen 57 uit 1923). Vanaf het stationsplein loopt u in enkele minuten naar het water waar de antieke salonboot Oriënt uit 1925 op u ligt te wachten voor ;de boottocht terug naar Den Haag. Aan boord kunt u genieten van een heerlijk glas wijn of fris.

Het arrangement eindigt in het centrum van Den Haag bij de historische haven aan het Zieken. U kunt eenvoudig weer terug naar het HOVM met tramlijn 9, 11 of 12, maar natuurlijk ook het centrum van Den Haag verder te voet verkennen.

U kunt het arrangement ook bij de historische haven aan het Zieken beginnen. Dan eindigt het arrangement bij het Haags Openbaar Vervoer Museum.

Type rondvaart Arrangement op basis van losse kaartverkoop
Vaardata Open Monumentendag 9 september 2018
Schip Antieke Salonboot Oriënt Meer informatie
Op- of afstaplocatie Den Haag centrum / Zieken / Spui of Haagse Openbaar Vervoermuseum (Parallelweg 224) Meer informatie
Prijs € 22,95
Bekijk actuele
beschikbaarheid
► RESERVEREN
Betaalmogelijkheden

!

Privé rondvaarten

Rondvaart Den Haag
Bij een privé rondvaart op maat kunt u exclusief genieten aan boord van de antieke salonboot Oriënt, Trekschuit De Toekomst of andere rondvaartboot.

Privé rondvaarten onderscheiden zich door talloze mogelijkheden op elk gewenste datum en worden op maat samengesteld.

► Bekijk alle mogelijkheden privé rondvaarten

!

Rondvaarten losse kaartverkoop

Van maart tot en met december organiseert Salonboot Rondvaart Den Haag rondvaarten en arrangementen op basis van losse kaartverkoop.

Elk seizoen kent haar eigen themarondvaarten op de overdekte salonboot Oriënt met afvaarten vanuit het centrum van Den Haag.

► Bekijk alle mogelijkheden losse kaartverkoop

!
!