grachtenrondvaart-denhaag

Privé Rondvaarten

Rondvaarten op maat Den Haag, Delft, Rijswijk en Leidschendam-Voorburg

Exclusief genieten van uw rondvaart


Bij een privé rondvaart huurt u de antieke salonboot "Oriënt" of andere rondvaartboot met schipper exclusief voor uw gezelschap, er zijn geen andere gasten naast uw gezelschap aan boord.

Maatwerk, kwaliteit en persoonlijke service

Wij hanteren bij privé rondvaarten geen standaard locaties of tijden: wij varen elke dag van 's morgens tot 's avonds, wanneer u maar wilt!

Salonboot Oriënt: rondvaarten in luxe en comfort van 1925

De antieke salonboot "Oriënt" uit 1925 heeft haar authentieke staat behouden met bijzondere details zoals art-deco lampen, granito aanrecht en tramramen.

Grotere gezelschappen heten wij graag van harte welkom aan boord van onze andere rondvaartschepen.


★★★★★ Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft: 9,1 / 10 op basis van 139 beoordelingen

         
!

Rondvaart Borrel

Rondvaart Den Haag Borrel
Gezellig informeel borrelen tijdens een rondvaart op de antieke salonboot in de omgeving van Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg.

!

Rondvaart Candlelight

Rondvaart Den Haag Candlelight
Ervaar de betovering van een rondvaart in het donker. Salonboot Den Haag & Delft heet u van harte welkom aan boord tijdens speciale avondrondvaarten.

!

Rondvaart Chocoladeproeverij

Rondvaart Den Haag Chocoladeproeverij
Laat u ongestoord verleiden tijdens een rondvaart op de antieke salonboot met een diversiteit aan bonbons en chocolade die uitnodigend zijn uitgestald op etagères.

!

Rondvaart Diner met Chef

Rondvaart Den Haag Diner

Onze Chef neemt u mee tijdens een rondvaart met diner aan boord van de salonboot vol culinaire verrassingen in de regio Den Haag, Voorburg of Delft.

!

Rondvaart Eigen Catering

Rondvaart Den Haag Eigen Catering
Het is ook mogelijk om aan boord van onze schepen uw eigen hapjes en drankjes aan boord te verzorgen tijdens uw rondvaart in de omgeving van Den Haag of Delft.

!

Rondvaart Fingerfood

Rondvaart Den Haag Fingerfood
Geniet aan boord van heerlijke fingerfood tijdens uw rondvaart op de antieke salonboot in de regio Den Haag, Delft, Rijswijk of Leidschendam-Voorburg.

!

Rondvaart High Tea

Rondvaart Den Haag High Tea
De bekende Haagse Rondvaart High Tea: heerlijk ontspannen genieten van een uitgebreide High Tea tijdens een privé rondvaart op de sfeervolle antieke salonboot.

!

Rondvaart High Wine

Rondvaart Den Haag High Wine
In navolging van onze rondvaarten met High Tea-arrangement, kunt u tijdens uw privé rondvaart aan boord ook genieten van een uitgebreide High Wine.

!

Rondvaart Italiaans buffet

Rondvaart Den Haag Italiaans buffet
In navolging van onze Spaanse Tapas rondvaarten, kunt u ook genieten van een Italiaans buffet tijdens uw rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft.

!

Rondvaart Lunch

Rondvaart Den Haag Lunch
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt diverse mogelijkheden voor een Varende Lunch tijdens uw rondvaart in de regio Den Haag en Delft.

Rondvaart Lunch
!

Rondvaart Ontbijt

Rondvaart Den Haag Ontbijt
Ervaar de betovering van een rondvaart in de ochtend en verras uw gasten met een Varend Ontbijt: verse jus, koffie, thee, croissants en een assortiment van beleg.

Rondvaart Ontbijt
!

Rondvaart 'Ontdek de Vliet'

Rondvaart Voorburg Gids
Geniet van een rondvaart over de Vliet op de antieke Salonboot met historische doorkijkjes naar de 'achtertuinen' van Den Haag en Leidschendam-Voorburg.

Rondvaart Voorburg
!

Rondvaart 'Open Bruggen'

Ontdek de Haagse grachten tijdens de meest exclusieve grachtenrondvaart van Den Haag op de antieke Salonboot. Diverse bruggen worden speciaal voor u geopend.

!

Rondvaart Prosecco-proeverij

k_prosecco
Prosecco is hip, hot and happening maar wat is het nou precies? Tijdens een rondvaart prosecco-proeverij met onze sommelier komt u alle geheimen te weten.

!

Rondvaart Sushi

Genieten van verse overheerlijke Sushi met groene thee en sake tijdens uw rondvaart aan boord van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft.

!

Rondvaart Tapas

Rondvaart Den Haag Tapas
Laat u aan boord verwennen met een gevarieerde combinatie warme en koude Spaanse tapas tijdens een rondvaart met Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft.

!

Rondvaart Theeproeverij

Rondvaart Theeproeverij
Ontdek de wereld van thee aan boord van de antieke salonboot tijdens een rondvaart met Varende Theeproeverij van Thee en Koffie Winkel Kali Tengah.

Rondvaart Den Haag Theeproeverij
!

Rondvaart Verjaardagsarrangement

Rondvaart Den Haag Verjaardag
Vier uw verjaardag aan boord van Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft: een compleet verjaardagsarrangement met koffie, thee, gebak en glas prosecco.

!

Rondvaart Wijnproeverij

Rondvaart Den Haag Wijnproeverij
Tijdens een Varende Wijnproeverij op de antieke salonboot onze sommelier u op ontspannen wijze kennis maken met wijnen van verschillende druivenrassen.

Rondvaart Den Haag Wijnproeverij
!

SalonExpress Den Haag-Delft

SalonExpress Den Haag - Delft
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft verbindt Den Haag en Delft via het water: varen op de antieke salonboot onder het genot van een heerlijk glas wijn.

!

RestaurantExpress

Rondvaart Restaurant den Haag
Salonboot Rondvaart Den Haag & Delft biedt de mogelijkheid om bij diverse gerespecteerde restaurants in de regio aan te leggen voor een perfecte dineravond.

!

Combinaties met arrangementen aan wal

Arrangementen Den Haag
Op zoek naar een compleet dagje uit? Combineer uw privé rondvaart aan boord van de antieke salonboot met leuke of bijzondere arrangementen aan wal.

Arrangementen Salonboot Rondvaart Den Haag
!